Menu Close

Lenen, noodzakelijk kwaad of lekker makkelijk?

Geplaatst op 15 april 19 • 3 min.leestijd

U bent goed bezig als ondernemer. De zaken lopen lekker. Klanten zijn tevreden en er liggen kansen om uit te breiden. En over dat laatste bent u al een tijdje aan het nadenken. Want die groei moet gefinancierd worden. Maar dat lukt (nog) niet uit de lopende inkomsten. Tegelijkertijd laat u zich ook niet afremmen. Daarvoor bent u niet met uw eigen zaak begonnen. Dat begrijpen we bij Yeaz! als geen ander. Net als u zijn wij ondernemer! U wilt door. Dat kan als u er genoeg rust en ook ruimte voor heeft. En die rust en ruimte bieden wij. Yeaz! verstrekt leningen aan ondernemers. Op zo’n manier dat u binnen 5 minuten weet waar u aan toe bent. Dus geen onnodig lange en ingewikkelde processen. Hoe het werkt, leggen we graag uit.

Voor afleiding heeft u niet getekend

De groei van uw onderneming kan zitten in meer klanten, meer werkplekken, vierkante meters, of misschien wel meer personeel. Vaak zijn het beslissingen waar u best een tijdje wakker van ligt. Want een lening, of een krediet aanvragen bij een traditionele bank is gedoe. De hele zaak wordt onder een vergrootglas gelegd, bedrijfsplannen moeten worden overlegd, doelstellingen uitgewerkt en toekomstige resultaten ruimschoots onderbouwd. En daar heeft u geen zin in, geen tijd voor, want tijd is kostbaar en uw focus ligt ergens anders. Yeaz! geeft u vertrouwen en zo snel mogelijk financiële ruimte, zodat u zich in alle rust kunt richten op de groei van uw onderneming. Denk aan een geldlening voor bijvoorbeeld machines, voorraad, onroerend goed, transportmiddelen, marketing, personeel of inventaris. Of voor het dichten van een periode tussen de ene en de andere betaling. Overbruggingskrediet noemen we dat.

Hoe dan? Eenvoudig en helder

Yeaz! verstrekt zakelijke leningen tot € 50.000 aan ondernemers. Op dit moment helpen we besloten vennootschappen (BV) met één eigenaar en bestuurder, maar ook eenmanszaken. Lukt dat in alle gevallen? Vaak wel! Dit zijn onze belangrijkste voorwaarden:

  • U heeft een besloten vennootschap (BV). Een eenmanszaak mag ook, geen probleem!
  • Uw onderneming bestaat minimaal één jaar
  • De onderneming moet financieel ook wel een beetje lekker lopen
  • U kunt zich identificeren door middel van KvK en iDIN
  • U bent in het bezit van een zakelijke en privérekening

Staat overal een vinkje? Dan helpen we u graag verder. Snel en eenvoudig. Als u een besloten vennootschap (BV) heeft, kunt u bij Yeaz! € 1.000 tot € 50.000 lenen. Heeft u een eenmanszaak, dan gaat dat tot een bedrag van € 25.000. De maandelijkse kosten bestaan uit de rente die we berekenen op basis van uw risicoprofiel. Aflossen doet u als het u uitkomt. Bij ons géén toetsingskosten, afsluitprovisie of andere verrassingen.

Altijd de oplossing?

“Lenen, daar word je lelijk van”, zei mijn opa vroeger. Misschien had hij voor een deel gelijk. Maar in het ondernemerschap hoort risico nemen erbij. Het is aan u om dit goed in te schatten. Yeaz! kijkt mee naar de gezondheid van uw financiële situatie en communiceert daar eerlijk over. Het komt voor dat we ‘nee’ moeten zeggen. Een lening werkt alleen in uw voordeel als het bijdraagt aan groei en ambitie. Zo niet, dan is het vaak slimmer om die lening niet aan te gaan! Bijvoorbeeld wanneer de lening bedoeld is om een oude lening, of schuldeisers af te lossen.

In andere gevallen helpen we u graag snel en soepel. We snappen wat er nodig is en waar u elke dag voor opstaat. Yeaz!

Eenvoudig zakelijk lenen tot € 50.000

Geld Aanvragen