Menu Close

Even kennis maken!

De kans is groot dat je nog niet eerder van ons gehoord hebt, logisch. We zijn ook best fris! En als nieuwe speler in de markt is een goede introductie natuurlijk wel op zijn plaats. Vandaar dat wij laatst de mensen van RTLZ op bezoek hadden om kennis te maken. In deze aflevering van ‘How it’s done’ maak je kennis met de mensen van Yeaz! en hoe we onze eigen ondernemersdromen hebben gerealiseerd om jou ook weer verder te kunnen helpen.

Bekijk hier de aflevering van RTLZ How It’s done over Yeaz!

Zakelijk lenen zonder gedoe

Een lening aanvragen is bij veel partijen vaak een erg frustrerend proces. Het duurt lang en is ingewikkeld. Ondernemers hebben geld nodig om hun ambities waar te kunnen maken. Zonder geld geen groei. Zonder groei geen vooruitgang. Bij Yeaz! maken we ruimte voor de ambities van ondernemers. Op een manier zoals dat hoort. Effectief en eenvoudig. Yeaz! zo hoort het.

Bewezen in Scandinavië

Yeaz! hoort bij het Zweedse SVEA Ekonomi. SVEA is een bekende naam in de Scandinavische financiële sector. Sinds 1981 levert SVEA financiële diensten als sparen en zakelijk financieren aan Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en een heel groot deel van de rest van Europa. In 2016 heeft SVEA met groot succes een zakelijk krediet als Yeaz! gelanceerd in Zweden. De kennis die wij opgedaan hebben in Zweden hebben wij als Yeaz! uiteraard gebruikt om een nóg betere ervaring in Nederland te creëren!

We zijn zo trots dat Yeaz! onderdeel is van zo'n grote financiële, Scandinavische familie. Het Zweeds breekt ons bijna uit! ;) In de video hieronder komen alle slimme mensen voorbij die werken aan financiële oplossingen voor ondernemers over bijna heel de wereld. Samen hebben we alle ervaring en kennis om jouw ondernemersdromen waar te maken!

Pakken? Wij geven liever.

Wij geven je liever het vertrouwen en de ruimte om jouw ambities waar te maken. Voor ons geen Zuidas, grote kantoren of grijze pakken. Wij zijn heel gewoon, net als jij!

Yeaz! Dit beloven wij jou!

Binnen 5 minuten geregeld

Bij Yeaz! hebben we lenen zo makkelijk mogelijk gemaakt. In een paar clicks weet je precies waar je aan toe bent. Duidelijk, snel en lekker online.

Geen ingewikkelde documenten?

Anderen vragen een businessplan en andere bureaucratische rompslomp. Yeaz! in principe niet. Wij baseren onze kredietbeoordeling gewoon op informatie van derde partijen.

De volgende werkdag op je rekening

Binnen 15 minuten weet je of je bij ons kunt lenen. Bij een ‘Yeaz!’ maken we het geld direct aan je over. Je ziet het geld de volgende werkdag al op je rekening verschijnen.

Lenen tot € 50.000

Als je een besloten vennootschap (B.V.) hebt kun je bij Yeaz! € 1.000 tot € 50.000 lenen. Heb je een eenmanszaak, dan zeggen wij Yeaz! tot een bedrag van € 25.000.

Geen aflosverplichting

Bij banken moet je je lening snel terugbetalen. Wij vinden dat niet nodig. Bij Yeaz! bepaal je helemaal zelf óf en wanneer je de lening boetevrij wilt aflossen.

Geen onderpand nodig

Je hoeft bij Yeaz! niets in onderpand te geven. Jouw spullen zijn jouw spullen. Daar blijven wij van af. Daardoor is een lening van Yeaz! ook handig als stapelfinanciering in te zetten.

Hoeveel wil je lenen?

Geld aanvragen