Menu Close

Zo werkt zakelijk lenen bij Yeaz!

Een lening aanvragen is bij veel partijen vaak een erg frustrerend proces. Het duurt lang en is ingewikkeld. Ondernemers hebben geld nodig om hun ambities waar te kunnen maken. Zonder geld geen groei. Zonder groei geen vooruitgang. Bij Yeaz! maken we ruimte voor de ambities van ondernemers. Op een manier zoals dat hoort. Effectief en eenvoudig. Yeaz! zo hoort het.

Yeaz! is helemaal nieuw en helemaal fris. Wij verstrekken zakelijke leningen zoals wij vinden dat het hoort! Een zakelijke lening aanvragen is vaak een frustrerend proces. Het duurt lang en is ingewikkeld. Dat is helemaal niet nodig! Daarom doen we het bij Yeaz! helemaal anders!

Heb je vijf minuten?

Meer heb je namelijk echt niet nodig

Vertel ons eerst hoeveel geld je wilt lenen

Bij Yeaz! verstrekken we leningen aan ondernemende mensen. Zakelijke leningen dus. En wel tot € 50.000. Jij hebt ambities. Wij helpen je graag deze te verwezenlijken!

Laat ons dan weten wie je bent en wat jouw bedrijf is

Wij leren je graag kennen. Hiervoor werken wij samen met o.a. iDIN en de Kamer van Koophandel. Wij geven je direct duidelijkheid of je in aanmerking komt voor een lening bij Yeaz!. Wel zo netjes.

De volgende werkdag staat het geld op je rekening

Na het delen van jouw banktransacties spreken we je graag nog even. Alles in orde? Dan volgt het ondertekenen van de kredietovereenkomst. De volgende werkdag staat het geld al op je rekening. Geld lenen hoeft niet lang te duren!

Geld lenen kost geld

Net als jij, zijn wij ook een bedrijf. We verdienen geld aan de lening die we jou verstrekken. Daar doen we niet geheimzinnig over. De maandelijkse rente (al vanaf 1,5%) bepalen wij op basis van jouw risicoprofiel.

Géén toetsingskosten, afsluitprovisie of andere verrassingen. Gewoon de rente die we samen hebben afgesproken.

geld aanvragen

Afspraken en risico’s

Om jouw ondernemersdromen waar te maken heb je geld nodig. Bij Yeaz! kun je dit lenen. Het aangaan van een lening gaat echter gepaard met financiële verplichtingen. Over deze verplichtingen maken we samen afspraken die jij als bedrijf zonder stress na moet kunnen komen. Een lening moet rust bieden, je moet er niet van wakker liggen. De risico’s die een lening met zich meebrengt dien je als ondernemer goed in te schatten! Bij Yeaz! doen wij dat ook. Dankzij slimme koppelingen met de Kamer van Koophandel en iDIN kijken wij naar de gegevens van jouw onderneming zonder dat wij je daarmee hoeven lastig te vallen.

Als jouw bedrijf financieel gezond is gaan alle seinen direct op groen en zullen wij je de gevraagde lening verstrekken.

Zekerheden

Traditionele banken en financiële organisaties verplichten je tot het aanleveren van allerlei documenten wanneer je een lening aanvraagt. Zo proberen zij erachter te komen of je aan je verplichtingen kunt voldoen. Bij Yeaz! hoef je geen uittreksels of businessplannen te overleggen. Wij hebben de aanvraag voor het grootste deel geautomatiseerd. Wij vragen je nog wel jouw zakelijke en privé banktransacties met ons te delen. Dan weten we allebei waar we aan toe zijn.

Wanneer moet ik de lening terug betalen?

Aflossen hoeft niet als je dat niet wilt. Bij Yeaz! bepaal je zelf of en wanneer je jouw lening terugbetaalt! Geen aflossingsverplichting dus. Zolang je elke maand de rente betaalt hoef je bij Yeaz! niet af te lossen. We houden gewoon goed contact en als het voor jou even moeilijk wordt om de kosten te betalen, zoeken we gewoon samen naar een oplossing. Geen stress! Mocht je de lening wel terug willen betalen dan kan dat natuurlijk. Altijd helemaal boetevrij. Zo heb je de rust om te ondernemen.

Kom ik in aanmerking voor een lening?

Op dit moment kunnen wij bij Yeaz! alleen leningen verstrekken aan besloten vennootschappen (B.V.’s) met één eigenaar en bestuurder en eenmanszaken, die minimaal 1 jaar bestaan. Daarnaast dien je een privé rekening te hebben bij ABN AMRO, BUNQ, ASN, ING, Rabobank, Regiobank, SNS of Triodos. Op dit moment kan dus niet iedereen een lening aangaan bij Yeaz!.

Eenvoudig zakelijk lenen tot € 50.000

Geld Aanvragen