Menu Close

Zo werkt zakelijk lenen bij Yeaz!

Een lening aanvragen is bij veel partijen vaak een erg frustrerend proces. Het duurt lang en is ingewikkeld. Ondernemers hebben geld nodig om hun ambities waar te kunnen maken. Zonder geld geen groei. Zonder groei geen vooruitgang. Bij Yeaz! maken we ruimte voor de ambities van ondernemers. Op een manier zoals dat hoort. Effectief en eenvoudig. Yeaz! zo hoort het.

Yeaz! is helemaal nieuw en helemaal fris. Wij verstrekken zakelijke leningen zoals wij vinden dat het hoort! Een zakelijke lening aanvragen is vaak een frustrerend proces. Het duurt lang en is ingewikkeld. Dat is helemaal niet nodig! Daarom doen we het bij Yeaz! helemaal anders!

Heeft u vijf minuten?

Meer heeft u namelijk echt niet nodig

Vertel ons eerst hoeveel geld u wilt lenen

Bij Yeaz! verstrekken we leningen aan ondernemende mensen. Zakelijke leningen dus. En wel tot € 50.000. U heeft ambities. Wij helpen u graag deze te verwezenlijken!

Laat ons dan weten wie u bent en wat uw bedrijf is

Wij leren u graag kennen. Hiervoor werken wij samen met o.a. iDIN en de Kamer van Koophandel. Wij geven u direct duidelijkheid of u in aanmerking komt voor een lening bij Yeaz!. Wel zo netjes.

Binnen 48 uur staat het geld op uw rekening

Na het ondertekenen van uw kredietovereenkomst vragen wij u uw zakelijke en privé banktransacties met ons te delen. Daarnaast spreken we u ook graag nog even. Alles in orde? De volgende werkdag staat het geld al op uw rekening. Geld lenen hoeft niet lang te duren!

Geld lenen kost geld

Net als u, zijn wij ook een bedrijf. Bij Yeaz! moet ook de spreekwoordelijke schoorsteen roken. We verdienen geld aan de lening die we u verstrekken. Daar doen we niet geheimzinnig over. De maandelijkse rente (al vanaf 1,5%) bepalen wij op basis van uw risicoprofiel.

Géén toetsingskosten, afsluitprovisie of andere verrassingen. Gewoon de rente die we samen hebben afgesproken.

geld aanvragen

Afspraken en risico’s

Om uw ondernemersdromen waar te maken heeft u geld nodig. Bij Yeaz! kunt u dit lenen. Het aangaan van een lening gaat echter gepaard met verplichtingen. Financiële verplichtingen welteverstaan. Over deze verplichtingen maken we samen afspraken die u als bedrijf zonder stress moet na kunnen komen. Een lening moet rust bieden, u moet er niet van wakker liggen. De risico’s die uw lening met zich meebrengt dient u als ondernemer goed in te schatten. Bij Yeaz! doen wij dat ook. Dankzij slimme koppelingen met de Kamer van Koophandel en iDIN kijken wij naar de gegevens van uw onderneming zonder dat wij u daarmee hoeven lastig te vallen.

Als uw bedrijf financieel gezond is gaan alle seinen direct op groen en zullen wij u de gevraagde lening verstrekken.

Zekerheden

Traditionele banken en financiële organisaties verplichten u tot het aanleveren van allerlei documenten wanneer u een lening aanvraagt. Zo proberen zij erachter te komen of u aan uw verplichtingen kunt voldoen. Bij Yeaz! hoeft u geen uittreksels, businessplannen of jaarrekeningen te overleggen. Wij hebben de aanvraag bijna helemaal geautomatiseerd. Wij vragen u nog wel uw zakelijke en privé banktransacties met ons te delen. Dan weten we allebei waar we aan toe zijn.

Wanneer moet ik de lening terug betalen?

Aflossen hoeft niet als u dat niet wilt. Bij Yeaz! bepaalt u zelf of en wanneer u uw lening terugbetaalt! Geen aflossingsverplichting dus. Zolang u elke maand de rente betaalt hoeft u bij Yeaz! niet af te lossen. We houden gewoon goed contact en als het voor u even moeilijk wordt om de kosten te betalen, zoeken we gewoon samen naar een oplossing. Geen stress! Mocht u de lening wel terug willen betalen dan kan dat natuurlijk gewoon. Altijd helemaal boetevrij. Zo heeft u de rust om te ondernemen.

Kom ik in aanmerking voor een lening?

Op dit moment kunnen wij bij Yeaz! alleen leningen verstrekken aan besloten vennootschappen (B.V. ’s) met één eigenaar en bestuurder en aan eenmanszaken die minimaal een jaar bestaan. Daarnaast dient u een privé rekening te hebben bij ABN AMRO, ASN, ING, Rabobank, Regiobank, SNS of Triodos. Op dit moment kan dus niet iedereen een lening aangaan bij Yeaz!.

Wilt u het zeker weten?

Om het u makkelijk te maken hebben we een handige test gemaakt waarmee u snel kunt zien of u bij ons een “Yeaz!” mag verwachten.

Eenvoudig zakelijk lenen tot € 50.000

Geld Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Ja, ik accepteer cookies